A.S.Adventure heeft een onderhouds- en herstellingscentrum geopend in Hoboken in de provincie Antwerpen. Op een oppervlakte van 2.000 vierkante meter is het nieuwe centrum sinds 1 oktober operationeel.

A.S.Adventure benadrukt zijn engagement voor duurzaamheid met de opening van zijn 'Care & Repair'-centrum in Hoboken in de provincie Antwerpen. Het 'Care & Repair' centrum van A.S.Adventure stelt 15 mensen te werk en bundelt een brede waaier aan expertise op een oppervlakte van meer dan 2.000 vierkante meter, waar de retailer al zijn circulaire diensten heeft gecentraliseerd: professionele reiniging en onderhoud van outdooruitrusting, onderhoud van wintersportuitrusting, wasservice, onderhoud en herstelling van outdoorkleding en wandelschoenen, alsook opslag van verhuurmateriaal voor de winter (skiën en snowboarden) en de zomer (kamperen, wandelen, fietsen, watersport).

A.S.Adventure
©

A.S.Adventure

In haar persbericht legt de retailer uit dat het centrum het motto 'Duurzame groei van de detailhandel' belichaamt en haar positie binnen de circulaire economie versterkt, waarbij producten worden gerepareerd en hergebruikt in plaats van weggegooid. Bea de Beuckelaer, CEO van A.S.Adventure legt uit: “Naast initiële kwaliteit zijn ook onderhoud en reparatie essentieel voor een optimale levensduur.” “Ons Care & Repair Center is een centrale pijler van onze missie: onze klanten helpen bij het onderhouden en repareren van hun outdoor- en lifestyleproducten, waardoor we niet alleen de levensduur van deze producten kunnen verlengen, maar ook onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen.”

©

Gondola