De laureaten van de Food At Work Student Awards : wanneer jongeren het eten van morgen creëren
Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie, maakte vandaag de winnaars bekend van de Food At Work Student Awards. 30 deelnemende jongerenteams ontwikkelden hun voedingsproduct van de toekomst. Een vakjury koos uiteindelijk 3 winnaars: een pizzadeeg met lokaal biergist, een vezelrijke cracker met een aroma van spek, en een gezonde frisdrank met abrikozen en algen.
Registreren neemt slechts enkele minuten in beslag. Dit is om onze inhoud beter af te stemmen op onze lezers. Ontdek hier de voordelen:
Retail van nul af opnieuw leren: hoe Rami Baitiéh Morrisons herlanceerde
300ste editie: "Gondola moet helpen om het heden te begrijpen en de toekomst vorm te geven"
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?