Bio-bakkerij De Trog ontving de Factory of the Future Award voor toekomstgerichte productiebedrijven. De bakkerij staat bekend voor zijn kwalitatief ambachtelijk brood. Dit is volgens FEVIA Vlaanderen, de federatie van de voedingsindustrie, en Flanders’ Food, het innovatieplatform voor de Vlaamse voedingsindustrie, hoe Vlaamse voedingsbedrijven kwaliteit en groei kunnen verenigen door samen te werken rond innovatie. Zo investeerde De Trog de afgelopen jaren in robotica, automatisering en zelf-ontwikkelde smart glasses.
Registreren neemt slechts enkele minuten in beslag. Dit is om onze inhoud beter af te stemmen op onze lezers. Ontdek hier de voordelen:
Retail van nul af opnieuw leren: hoe Rami Baitiéh Morrisons herlanceerde
300ste editie: "Gondola moet helpen om het heden te begrijpen en de toekomst vorm te geven"
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?