De Echte Ardense Melk schakelt een stapje hoger in haar streven naar duurzaamheid en is nu verkrijgbaar in een nieuwe verpakking, die voor 95% bestaat uit natuurlijk en hernieuwbaar materiaal en volledig recycleerbaar is. De Echte Ardense Melk wordt lokaal geproduceerd en garandeert ook een eerlijke vergoeding voor meer dan 2.000 Belgische landbouwers. Omdat klanten steeds meer kiezen voor kwaliteitsproducten, verdient de Echte Ardense Melk zeker een plekje in uw winkel.

Goed voor de boeren

De ‘Echte Ardense Melk’ wordt verkocht onder het merk van de coöperatie ‘Laiterie des Ardennes’, die voor 100% in handen is van Belgische melkproducenten. De missie van de coöperatie is ‘Better Life’: “Wij werken hard elke dag om onze boeren een beter leven te geven door het beste van de melk aan te bieden aan de wereld.” Uw klanten die de Echte Ardense Melk kopen, kunnen er dan ook op rekenen dat de boeren een eerlijke vergoeding krijgen.

Het bedrijf Solarec, een dochteronderneming van Laiterie des Ardennes, staat in voor de verwerking en de verkoop van de melkproducten. 

Goed voor de consumenten

De Echte Ardense Melk heeft niet alleen een positieve sociale impact, maar is ook een product met een kleine CO2-voetafdruk. De melk wordt lokaal in de Ardennen opgehaald en verpakt. Bovendien zit de Echte Ardense Melk nu ook in een nog duurzamere verpakking. Die bestaat voor 95% uit natuurlijk en hernieuwbaar materiaal en kan volledig worden gerecycleerd. Dat zorgt voor 52% minder CO2-uitstoot.

De goedkoopste merkenmelk op de markt

Omdat consumenten steeds meer vragen naar lokale en kwaliteitsproducten, verdient de Echte Ardense Melk een plaatsje in uw winkelrekken. Vooral ook omdat het hier gaat om de goedkoopste merkenmelk op de markt. De Echte Ardense Melk is beschikbaar als volle en als halfvolle melk, in pakken van 500 ml en 1 l. En ze is 200 dagen houdbaar.

Biomelk van Laiterie des Ardennes

Solarec verkoopt ook biologische melk onder het merk Laiterie des Ardennes, als volle en halfvolle melk in verpakkingen van 1 liter. Net als de Echte Ardense Melk is ook deze melk het product van een coöperatie die door haar werking een eerlijke prijs garandeert, zowel voor de producenten als voor de aankopers en de consumenten. Een product dat perfect aansluit bij de huidige trend om meer aandacht te hebben voor de bescherming van ons leefmilieu.

Biomelk van Laiterie des Ardennes

Meer info?

SOLAREC/LAITERIE DES ARDENNES

Rue de Saint-Hubert 75, 6800 LIBRAMONT 

061/22.98.11  - www.solarec.be 

Professioneel contact voor aankopers: Joel Cremer

0477/38.88.77 - j.cremer@solarec.be 

Klik hier!