Exki
- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Exki
Exki heeft een nieuwe CEO: sinds maart staat Stan Monheim aan het hoofd van de restaurantketen. Hij volgt Frédéric Rouvez op, die aan boord blijft als medeaandeelhouder en lid van de raad van bestuur van Exki.
Stan Monheim heeft al 25 jaar ervaring in de food & beverige sector. Zo startte hij in 2001 bij het toenmalige Carestel en is hij sinds 2006 aan de slag voor Autogrill (nu Avolta). Daar was hij de laatste 7 jaar verantwoordelijk voor de Europese activiteiten van het bedrijf als general manager operations. Monheim was echter klaar voor een nieuw avontuur en is daarom sinds deze maand de nieuwe CEO van Exki, dat in totaal 77 restaurants heeft in 6 Europese landen, waarvan 38 in België en 32 in Frankrijk. Voormalige topman bij de restaurantketen, Frédéric Rouvez is alvast enthousiast over zijn opvolger. “We hebben de moeilijke coronaperiode nu achter ons. Vandaag is Exki klaar om door te gaan met de verovering van gehaaste en bewuste stadsbewoners en reizigers in Europa. Met zijn ruime internationale bagage is Stan Monheim de geknipte persoon om ons avontuur voort te zetten en ons concept verder uit te rollen. Hij is reeds jaren vertrouwd met ons concept, en is een ondernemer en strateeg met een grote aandacht voor het menselijke aspect én een sterke communicatie", reageert Frédéric Rouvez, die zelf aan boord blijft als medeaandeelhouder en lid van de raad van bestuur van het bedrijf.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?