Carrefour
- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Carrefour
#4 2023 was een bewogen jaar voor zelfstandige supermarktuitbaters door de hogere energie-, loon- en grondstofkosten, het dalende volume en klanten die op hun centen letten. Maar hoe beleefden zelfstandigen zelf het voorbije jaar en wat verwachten ze van 2024? Ontdek het in onze dagelijkse serie. Aan het woord Frederic Van Landeghem van Carrefour.
Jong geleerd is oud gedaan. Al op de schoolbanken was Frederic Van Landeghem ondernemer-chocolatier, vandaag heeft hij sinds tien jaar zijn draai gevonden als retailondernemer. “De marges staan onder druk, maar ik ben niet degene die gaat klagen: wij slagen erin om rendabel te zijn.”
Registreren neemt slechts enkele minuten in beslag, daarna:
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?