- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Industrieel ingenieur in de voedingsindustrie Samya Aweis controleert al meer dan 10 jaar de lastenboeken van een reeks voedingslabels via de onafhankelijke organisatie Quality Partner. Voor Gondola ontcijfert ze het labeluniversum binnen de FMCG-sector.
Van het MSC-label voor de visserij en het Bio-label tot het UTZ-label voor de duurzaamheid van koffie, cacao en thee, labels zijn terug te vinden in alle categorieën van de Belgische voedingsindustrie. "Het aantal labels neemt toe", zegt Samya Aweis, nu business development director bij Quality Partner, een onafhankelijke en geaccrediteerde onderneming voor de certficering van voeding en labanalyses.
Registreren neemt slechts enkele minuten in beslag, daarna:
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?