- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Displays zijn niet meer weg te denken uit de retail. Toch is hun rendement niet altijd even hoog. Het komt er namelijk op aan de displays te gebruiken op de juiste manier. Zeker nu degustaties en sampling moeilijk haalbaar zijn, en/of vermeden worden door de consument.
Dat het coronavirus ons leven overhoop haalde, is een understatement. De retail kan ervan meespreken. Het waren bijwijlen vreemde tijden, waarin kortingen zelfs een tijdje uit den boze waren. Tijdens de grote lockdown was er al een verschil merkbaar op het vlak van displays, zegt Didier Navette van Shelf Service: “Tijdens deze periode hadden de retailers en de merken een zeer grote behoefte om met de consument in-store te communiceren. Om hen zo een hart onder de riem te steken. De supermarkten waren op dat moment ook de enige fysieke winkels die open bleven. Dé plaats dus om te communiceren en impulsaankopen te genereren.”
Registreren neemt slechts enkele minuten in beslag, daarna:
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?