
Gondola
Steeds meer zelfstandige uitbaters openen hun winkels op zondag. Een kwestie van overleven voor velen, zeker nu ook Carrefour en Colruyt Group besloten hebben om meer winkels op zondag te openen. Terwijl het nieuwe regeerakkoord hoop biedt, kan de groeiende concurrentie op zondag ook een slechte zaak zijn voor zelfstandigen. Is het sop de kool nog waard voor hen?
-Infovers
-NielsenIQ OSA-barometer
-Belgian Shopper Insights 2025-poster: uitgaven en aantal shopping trips stijgen
-De comeback van de foodretail: het winterrapport van YouGov
-“Zondagsopening is voor ons een kwestie van overleven”
-Kan ik de baas spreken? “We werken met meer dan 100 leveranciers, een pittige uitdaging”
-Made in Belgium: Belgische peperkoek steelt de show … in Japan
-Dossier: barbecue (koude sauzen, pikante sauzen, specerijen)
-Dossier: pizza
-Dossier: veggie & vegan
-Interview met Marie-Astrid Dossche: “Plantaardige voeding is voor mij de toekomst"
-Dossier: ice cream
-Dossier: lunch on the go
-Dossier: haarverzorging
-Dit is nieuw!
-Famous Fridge: Virginie Claes
-Economic Expectations: wat verwachten experts van 2025?
-Wijnecho's
-Agenda