- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Ironie van het lot: op het moment dat Carrefour Belgium de eerste bemoedigende tekenen vertoont, verkeert de groep waartoe het bedrijf behoort in moeilijkheden.Terwijl het werk van Gérard Lavinay algemene instemming ontvangt in België, leidt het beleid van Lars Olofsson tot ongeduld en kritiek. In de Belgische pers is de plaatselijke reorganisatie die onontbeerlijk leek voor de heropbouw al twee jaar voorpaginanieuws. Nu begint zich in Frankrijk twijfel af te tekenen. Een van de bewijzen: dit artikel in het weekblad L’Express, waarvan de titel toch wel een beetje dramatisch lijkt.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?