Albert Heijn opent zijn 80e winkel in België in Lebbeke in Oost-Vlaanderen. De winkel beslaat 1.600 vierkante meter en is al de tweede zaak van franchisenemer Nick Rogmans. 

De 80e Albert Heijn in België opende vanochtend zijn deuren in het Oost-Vlaamse Lebbeke. De burgemeester van Lebbeke was aanwezig, samen met voetballegende Jean-Marie Pfaff, franchisenemer Nick Rogmans en zijn team van 40 mensen. Ter gelegenheid van de opening ontvingen alle klanten die dag een kortingsbon ter waarde van €5. De eerste 500 klanten van de winkel kregen bovendien ook een cadeautas.

Albert Heijn Lebbeke
©

Albert Heijn

Met deze nieuwe winkel zet Albert Heijn zijn expansie in ons land voort, een ambitie die de CEO van de keten, Marit van Egmond, eerder deze maand nog aan Gondola bevestigd heeft: </67 "Er komen zeker meer dan 100 Albert Heijn winkels in Vlaanderen.” Met een oppervlakte van 1.600 vierkante meter wil de nieuwe Albert Heijn winkel in Lebbeke een buurtwinkel zijn met een kwaliteitsdienstverlening en een sterk lokaal team. "We vinden het belangrijk, omdat onze klanten zo gezichten uit hun eigen buurt herkennen", zegt Nick Rogmans, een ondernemer die sinds 2019 franchisenemer is bij Albert Heijn, met een eerste winkel in Maldegem, ook in Oost-Vlaanderen. De General Manager van Albert Heijn België was ook aanwezig bij de opening van deze nieuwe winkel. “Van het getal 80 gaat een duidelijke boodschap uit”, zegt hij. “Albert Heijn België groeit en bloeit in Vlaanderen. We willen nog verder uitbreiden om dichter bij onze klanten te staan. En we verkiezen met onze ondernemers mee te groeien. Het feit dat dit Nicks tweede winkel is, laat zien dat onze franchisenemers vast geloven in onze bewezen formule en er naar uitkijken om samen nieuwe stappen te zetten." De Albert Heijn in Lebbeke is open op maandag van 12.00 tot 20.00 uur, van dinsdag tot zaterdag tussen 8.00 en 20.00 uur, op zondag van 8.00 tot 12.00 uur en op feestdagen van 8.00 tot 18.00 uur.