- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Na grondige tests door haar medewerkers, heeft de Colruyt-groep in samenwerking met uitgever Monizze de laatste hand gelegd aan het systeem van elektronische maaltijdcheques. De groep zegt klaar te zijn om het systeem in gebruik te nemen. Het personeel heeft met dit doel een training gevolgd.
In totaal hebben 500 medewerkers van de groep deelgenomen aan de tests, waarbij de voordelen voor deze elektronische cheques duidelijk naar voren zijn gekomen, namelijk het gebruiksgemak en de grotere efficiency. Het geld komt sneller beschikbaar dan bij de papieren cheques. Bij verlies kan deze kaart eenvoudig worden geblokkeerd. De winkelier hoeft de cheques niet meer te controleren of te tellen. Toch gelooft Colruyt dat het systeem nog verder verbeterd kan worden. De proeven hebben bijvoorbeeld aangetoond dat de houders bij betaling vaak niet hun beschikbare saldo kennen.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?