- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Delhaize België is de eerste distributeur in het land die een certificaat van het FAVV ontvangt voor zijn systeem van zelfcontrole op het gebied van voedselveiligheid in al zijn geïntegreerde winkels en meer bepaald in zijn Delhaize-supermarkten, City-winkels en distributiecentra. Delhaize streeft ernaar het zelfcontrolecertificaat voor al zijn aangesloten winkels te behalen. 57 aangesloten winkels hebben het certificaat nu al ontvangen.
« Onze interne controles behoorden al tot de strengste in de sector. Maar dankzij het wettelijke kader dat het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) ons heeft verschaft, worden al onze inspanningen nu ook beloond. En daar zijn we terecht trots op. Het is dankzij de betrokkenheid en de inspanningen van onze medewerkers in de winkels, onze distributiecentra, bij Verkoop, de Technische Dienst, IT, Human Ressources en de Kwaliteitsafdeling dat we dit zeer goede resultaat konden bereiken." licht Tim Lammens, Director Quality and Food Safety van Delhaize België, toe. Deze certificering betekent echter niet dat we de overige interne en externe voedingscontroles achterwege zullen laten.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?