- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Mensen die met plezier gaan winkelen kunnen dit bericht beter overslaan. Professor Charles Geba van de Amerikaanse universiteit van Arizona heeft samples genomen van 85 winkelkarretjes verspreid over vier staten. Het resultaat? 72 procent van de karretjes testten positief op bacterieën die men normaal in uitwerpselen aantreft en meer dan de helft bevatten Escherichia coli, beter bekend als de E.coli bacterie. Aangezien de meeste winkels hun toiletten beter desinfecteren dan hun winkelkarretjes – als ze die al ooit desinfecteren – is het aan de consument om voorzorgen te nemen. Dus na het winkelen en vooraleer je de groenten begint te snijden: handen wassen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?