- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Pablo Perversi, Chief Innovation, Sustainability & Quality Officer bij Barry Callebaut, stapt op. Dat maakt het bedrijf bekend.
Een week nadat het salmonellaschandaal losbarstte bij de chocoladefabrikant maakt Barry Callebaut bekend dat het afscheid neemt van Pablo Perversi. Hij is vanaf 1 september niet langer Chief Innovation, Sustainability & Quality Officer en gaat “opportuniteiten buiten de groep aangrijpen”. Perversi was ook verantwoordelijk voor Global Gourmet en lid van het uitvoerend comité van de Belgisch-Zwitserse chocoladegroep. Zijn opvolger is nog niet bekend. Barry Callebaut moest vorige week zijn fabriek in Wieze stilleggen wegens een salmonellabesmetting. De financiële schade door het stopzetten van de productie bij Barry Callebaut en bedrijven aan wie het levert loopt in de miljoenen. Sommige klanten willen dat verhalen op de chocoladefabrikant omdat die volgens niet snel genoeg communiceerde en ingreep.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?