- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Hou uw brievenbus goed in de gaten, want de april-editie van Gondola Magazine, nummer 251, komt eraan. Of lees het magazine ook gratis online!
Deze editie is een beetje speciaal, en dat geldt niet alleen voor de titel. Ten eerste omdat onze redactie en graffist het magazine vanop afstand gemaakt hebben, via telewerk. Maar ook omdat honderden lezers onder u ingingen op ons voorstel om dit nummer gratis thuis te ontvangen, in deze moelijke coronatijden. Mocht u zich nog niet ingeschreven hebben, geen paniek: voor het magazine van april mag het dan wel te laat zijn, toch kunt u nog steeds het mei-nummer gratis bij u thuis ontvangen.
De april-editie is bovendien een nummer waarvan we de inhoud last-minute compleet hebben omgegooid, vlak voor het naar de drukkerij ging, zodat ook de actualiteit er een mooi plaatsje in krijgt.
Veel leesplezier!
De redactie
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?