- Zelfscan: vloek of zegen?
- Fotoreportage: Ontdek het beste van Sial
- Dossiers: warme kazen, melkdesserts, bereide maaltijden, etnische producten ...
Delhaize komt dit jaar met een geheel nieuw concept onder de naam “Cook 2 Celebrate”. De topchefs van dit moment, Peter Goossens, Sergio Herman, Yves Mattagne en Roger van Damme, hebben stijlvolle dozen ontwikkeld met ingrediënten voor een recept voor twee personen. De klant hoeft deze alleen nog maar klaar te maken en op te dienen om iemand van hun keuze met oud en nieuw een echte sterrenmaaltijd voor te kunnen schotelen. De bereiding wordt op eenvoudige wijze uitgelegd en kost slechts 15 à 45 minuten. De doos zal vanaf 9 december op bestelling verkrijgbaar zijn in een gelimiteerde editie van 8.000 stuks. Klanten kunnen hun bestelling op 31 december afhalen.
De klant kan kiezen uit:Yves Mattagne: gebraden zeebaarsfilet, kreeftenbéarnaise, gekonfijte tomaat, groene asperges en zeekraal.Sergio Herman: kalfsribeye op 2 manieren bereid, triangolini, crème van aardpeer, shimeji paddenstoelen en papadum.Peter Goossens: Franse eendenborst met vijf kruiden, grondwitloof, butternut, ratte-aardappel en mint.Roger van Damme: een dessert op basis van Belgische chocolade.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?