ECB
- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
ECB
Op 22 en 23 november vindt alweer de tiende Europese editie plaats van de unieke en gerichte food vakbeurs voor Retail en Food Service professionals: Free From Functional & Health Ingredients 2022. Meer dan driehonderd exposanten met ruim 2.500 trendy en gezonde lifestyle merkprodukten, private label en ingrediënten oplossingen. Drie congres programma’s, ruim zestig internationale key-notes met actieve matchmaking en guided tours.
Inmiddels is de lichtgroene consument de belangrijkste kopersgroep in de supermarkt en horeca. Het gros van de Nederlandse consumenten staat open voor gezonde en verantwoorde voeding en de bereidheid om producten te proberen is groot. In het blijven(d) binden van de steeds bewustere consument, speelt smaak een essentiële rol: is een product niet lekker, koopt men het doorgaans niet meer en dit heeft gevolgen voor de gehele categorie.
Tijdens Free From Functional & Health Ingredients 2022 worden daarom alle lagen uit de voedingsmiddelenindustrie aan elkaar gekoppeld. Van category managers en inkopers tot fabrikanten, marketeers en voedingstechnologen. Actuele congresprogramma’s, meer dan zestig sprekers en honderden exposanten bieden dé insights en inspiratie om plantaardig, vegan, biologisch, lactose-, gluten- en suikervrij, functionele en dieetvoeding en de proteïnetransitie naar een nóg hoger niveau te tillen.
Een selectie van inspirerende key-notes tijdens het event zijn:
Meer conference informatie: Retail Vakbeurs Free From Food editie 2022 in Amsterdam RAI
Voor foodprofessionals, inkopers en category managers biedt de expo inzicht in de trends die horen bij de bewuste lifestyle van de consument en de juiste connecties om de hierop aansluitende producten in de schappen te krijgen en te houden. Voor exposanten vormt het evenement een uitgelezen kans om hun meest innovatieve en trendy foodproducten te presenteren aan duizenden (inter)nationale foodprofessionals, inkopers en category managers.
De vakbeurs zorgt voor snelheid en efficiency in het ontwikkelen van de juiste producten en een schapinvulling die daadwerkelijk aansluit op de vraag van de meer en meer groene consument.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?