iStock
- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
iStock
Over de maatregelen om de coronapandemie onder controle te krijgen, zijn de meningen sterk verdeeld. Te weinig, te laat, te ingrijpend, juridisch niet voldoende onderbouwd, te veel ruimte voor achterpoortjes... Maar als er één ding is waar alle specialisten het over eens zijn, dan is het dat kaas niet kan ontbreken op feestelijke momenten, hoe groot het gezelschap ook is (of mag zijn).
Kaas tijdens winteretentjes? Lang dacht men daarbij vooral aan kaasschotels, ter afsluiting van de gezellige avond, of aan raclette of fondue als hoofdgerecht. En inderdaad: een gerecht als raclette is een typisch wintergerecht. Maar steeds duidelijker is dat mediterrane kazen niet langer typische zomergerechten zijn. Waar bijvoorbeeld mozzarella vroeger een typische zomerkaas was, met de welbekende insalata caprese als groot uithangbord, staat deze populaire kaas al langer het hele jaar door in het zonnetje, dus ook tijdens koude winteravonden. Bovendien kan verplicht thuiswerk ook nu weer in het voordeel van de consumptie van kaas werken.
Registreren neemt slechts enkele minuten in beslag, daarna:
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?