iStock
- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
iStock
Kaas is en blijft een van de meest veelzijdige onderdelen van onze voeding. Kaas, en bij uitbreiding zuivel, zijn zo onmisbaar dat er tal van plantaardige alternatieven zijn voor wie beide achterwege wil of moet laten. De sterke stijging in waarde is nochtans bedrieglijk.
Kaas wordt genuttigd van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Op de boterham, bij de lunch, als ingrediënt van het avondmaal en, waarom niet, in blokjes tijdens het televisiekijken ’s avonds, vergezeld van een lekker drankje ... En zijn er gasten, ook dan komt kaas op tafel, als aperitiefhapje of zelfs op de barbecue.
Registreren neemt slechts enkele minuten in beslag, daarna:
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?