- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Belgian Icecream Group en Glacio hebben zaterdag na een hele nacht onderhandelen een akkoord bereikt over de overname van Ijsboerke. Daarbij moeten 128 van de 335 werknemers vertrekken. Vooral de huis-aan-huisverkopers van roomijs worden getroffen door het overnameplan. Wie veel moet inleveren zal zelf voor een prodcedure van vrijwillig vertrek kunnen kiezen.
Peter Jansen, CEO van Glacio, mikt voor de herlancering van het bedrijf op de lokale producten en de lokale tewerkstelling van Ijsboerke. Hij hoopt de overname snel te kunnen afronden om klaar te zijn voor de zomer.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?