- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Zuivelproducent Danone gaat de capaciteit van haar fabriek in Rotselaar fors uitbreiden. Er komen twee nieuwe lijnen voor de productie van roeryoghurt, waardoor het productievolume in 2016 zal stijgen met zo’n 40%.
Danone is al sinds 1930 aanwezig in Rotselaar en is duidelijk nog niet van plan er weg te trekken. Sinds 1994 specialiseerde de fabriek zich in de productie van drinkyoghurts (Actimel, Danonino, ...), maar in juni dit jaar zal er voor het eerst ook roeryoghurt van de band rollen. Hiermee diversifieert het gamma van de fabriek, wat geen onbelangrijke versterking is gezien de dalende verkoop van probiotische yoghurtdrinks zoals Actimel.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?