- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Van donderdag 29 november tot en met zondag 2 december zullen vijf grote sterrenkoks, te weten Wout Bru, Lionel Rigolet, Bart Desmidt, Peter Goossens en Yves Mattagne, de leiding hebben over een zeer bijzondere kookles in een enorm kookatelier dat speciaal voor dit evenement wordt ingericht bij Tour & Taxis (Brussel). Gedurende 4 dagen zullen 1600 deelnemers kookles krijgen door rechtstreeks de aanwijzingen en de uitleg van de chefs te volgen en zo in anderhalf uur een gerecht en een dessert klaarmaken. Dit evenement was begin oktober aangekondigd en was onderdeel van een wedstrijd. De kandidaten konden hun geluk beproeven door op de site van Delhaize enkele vragen te beantwoorden. En dit was zeer succesvol, want binnen drie weken had de supermarktketen al ongeveer 17.000 kandidaten. Er zijn nog plaatsen te winnen op de sites van de partners van het evenement: Vivacité, Gaël, Flandria, American Express, MNM, Feeling en Njam.
De kookles zal worden georganiseerd in een aantal Franstalige en Nederlandstalige sessies. De deelnemers zullen met verse producten werken en van de beste kooktips kunnen profiteren. Er wacht hun ook een introductie in de oenologie waarin ze leren welke wijn het beste bij de gerechten past. Na afloop van de les mogen de deelnemers ter plaatsen van hun schepping genieten.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?