- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Van de meer dan 18.000 personen die hun geluk hadden beproefd om een plaats te bemachtigen op het “Biggest Cooking Event”, de grootste kookles ooit, die door Delhaize was georganiseerd van donderdag 29 november tot zondag 2 december, konden 1600 beginnelingen, aankomende chefs en gewone lekkerbekken hun schort voordoen om het hele weekend een unieke les te volgen. Voor de gelegenheid waren 5000 m² ingericht in een enorm kookatelier dat, onder andere, bestond uit 100 kookeilanden, 36 ovens, 100 kookrobots, meer dan 400 pannen en 200 koekenpannen en tientallen andere benodigdheden.
Voor deze gelegenheid had de Delhaize-groep vijf van de grootste Belgische Chefs uitgenodigd: Peter Goossens, Lionel Rigolet, Yves Mattagne, Wout Bru et Bart Desmidt. Het voedsel dat is overgebleven is geschonken aan de sociale kruidenier “Amphora” en het sociale restaurant “Les uns et les autres” van Sint-Jans-Molenbeek. De recepten die tijdens dit evenement werden aangeboden, zullen binnenkort beschikbaar zijn op de internetsite van Delhaize.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?