- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Achter Foodstock zitten drie companen: Jean-Patrick Scheepers, oprichter van de kooklessen Mmmmh!, Kasper Kurdahl, een Deense chef die heeft gewerkt voor prestigieuze restaurants in heel de wereld, en Anthony Huerta, multimedia graficus. Ze hebben alle drie één ding gemeen: lekker eten, en dat begint zoals iedereen weet met goede producten. En dat bieden ze sinds 3 mei aan op nummer 58 op chaussée de Bruxelles in Waterloo, in een verkooppunt dat een ervaring wil bieden die verder gaat dan winkelen. Een restaurant met 38 plaatsen bevindt zich trouwens in het midden van deze 350 m2. Het is open van dinsdag tm zondag, telkens van 10 tot 20 u.
Wat de producten betreft hebben de drie de grote middelen boven gehaald. Een voorbeeld? De samenwerking voor de slagerij met Yves-Marie Le Bourdonnec, de Franse slager waar de sterren shoppen, en de ster onder de slagers, een enfant terrible van de haute-gastronomie, om het in goed Nederlands te zeggen, die zijn slagerskunst tot echte kunst heeft verheven.
Elke maand vindt u in ons magazine de rubriek 'Winkel van de maand' terug. Bent u nog niet geabonneerd? Klik hier
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?