Jaspers-Eyers Architects
- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Jaspers-Eyers Architects
De opening van foodmarket Wolf is uitgesteld naar begin december. Dat heeft Sebastiaan Van de Voorde meegedeeld op het Food Retail Vastgoed evenement van Spryg Real Estate Academy.
De opening van foodmarket Wolf was voorzien voor 6 november, maar die datum is om praktische redenen niet haalbaar. “We zitten op het niveau -1, waar we onze technische infrastructuur hebben, met kluizen (Wolf neemt zijn intrek in een ex-ASLK-gebouw, red). Dat betekent dikke wanden die voor extra moeilijkheden zorgen”, aldus Sebastiaan Van de Voorde. “We hebben ook dertig partners waarmee we samenwerken en rekening mee moeten houden.” Wolf zal geen grote opening houden, maar eerst voor vrienden en familie open gaan. Daarna pas zal ook de pers uitgenodigd worden.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?