Magazine
Society
Academy
Consulting
Foodservice
Inloggen
Zoeken
NL
|
FR
Sluiten
menu
Abonneer je
Nieuws
Foodservice
Magazine
In beeld
Video
+PLUS
Dit is nieuw!
Edities
Lees online
Abonnementen
Overzicht
Media Company Pack
Professional
Basic Plus
Basic
Free
Adverteren
Magazine & Online
Video
Posters
Testimonials Print
Testimonials Online
Contact
Contact
FAQ
Jobs
Nieuwsbrief
Whatsapp Channel
Magazine
Nieuws
Foodservice
Magazine
In beeld
Video
+PLUS
Dit is nieuw!
Edities
Lees online
Abonnementen
Overzicht
Media Company Pack
Professional
Basic Plus
Basic
Free
Adverteren
Magazine & Online
Video
Posters
Testimonials Print
Testimonials Online
Contact
Contact
FAQ
Jobs
Nieuwsbrief
Whatsapp Channel
Society
Home
Sessies
In beeld
Video
Podcasts
Nieuws
Member worden
Over
Members
Bestuur
Partners
Contact
Academy
Home
Over
Consultancy
Info
Opdrachten
Publicaties
Opleidingen & Congressen
Video Opleidingen
Experts
Contact
Consulting
Foodservice
Inloggen
Zoeken
NL
|
FR
Franchising
+
Plus
Franchise
Zondagsopening: vanaf welk omzetniveau is het de moeite waard?
• Foodretail
Franchise
Concurrentie op zondag neemt stevig toe
• Foodretail
+
Plus
Franchise
Zondagsopening: wat is toegestaan en wat niet?
• Foodretail
+
Plus
Franchise
“Zondagsopening is voor ons een kwestie van overleven”
• Foodretail
+
Plus
SeRIE
Sophie Delobelle (Spar Lambrechts): “We moeten kleine supermarktwinkels koesteren”
• Foodretail
+
Plus
SeRIE
Anne Lefebvre (Delhaize): “Ik droomde ervan mijn twee passies te combineren: foodretail & ondernemen”
• Foodretail
+
Plus
SeRIE
Philippe Calliauw (Jumbo): “We voelen dat Jumbo in een positieve flow zit”
• Foodretail
+
Plus
SeRIE
David Vandecaetsbeek (Albert Heijn): “Zondag is een belangrijke dag voor ons”
• Foodretail
+
Plus
SeRIE
Valérie Vierendeels (Intermarché): “2024 was een intens jaar, maar de resultaten zijn beter dan verwacht”
• Foodretail
+
Plus
SeRIE
Lawrence Vechter (Alvo): “Kandidaat-medewerkers bellen vaak last-minute af voor een sollicitatiegesprek”
• Foodretail
+
Plus
SeRIE
Gert Schrooten (Carrefour): “Ervaren medewerkers met ambitie & motivatie zijn moeilijk te vinden”
• Foodretail
+
Plus
SeRIE
Kristof Merckx (Spar Colruyt Group): “Het is noodzakelijk om je te blijven heruitvinden”
• Foodretail
Pagination
Current page
1
Page
2
Page
3
Page
4
Volgende
Volgende
Last page
Last »
© Gondola Group
FAQ
Adverteermogelijkheden
Algemene voorwaarden
Site by wieni