De coronacrisis mag dan nog niet voorbij zijn, toch wil Gondola in zijn nieuwe nummer de aandacht focussen op de kracht van lokaal. En waarom niet met een Belgische chips? Drie neven uit de regio Namen kwamen op het idee om zelf Belgische chips te gaan produceren. Hoe dat verhaal afliep lees je in het magazine.

- Infovers

- Uw Cash Point-poster is er

- Trots op u

- Made in Belgium

- Interview: Luc Bonfond

- Chips op z’n Belgisch

- Met Carrefour naar de visveiling in Zeebrugge

- Wat als België zelfbedruipend werd?

- Franchise

- De camera houdt mee een oogje in het zeil

- Het consumptiegedrag volgens Nielsen

- Dossier: drinks (water, wijn, alcohol, bier, softdrinks)

- Dossier: bio (marktoverzicht, Good&Food)

- Dossier: ijskoffie

- Dossier: yoghurt

- Dossier: personal care

- Dossier: Italiaanse keuken

- Dit is nieuw!

 

- Agenda

In dit artikel

In deze editie