- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
Warenhuisketen Delhaize lanceert “Wat eten we?”, een wekelijks mini-kookprogramma van 90 seconden met tv-koks Jeroen De Pauw en Audrey Lenoir. Elke week introduceren zij een nieuw en seizoensgebonden product van eigen bodem, zoals asperges of Belgische kazen.
De chef-koks verwerken het product tot een gerecht en geven weetjes, technieken en het verhaal van producent tot op het bord mee. “Het is duidelijk dat België beschikt over topproducten van eigen bodem. “Wat eten we?” moet ervoor zorgen dat de kijker meer leert over de kwaliteit van deze Belgische producten, hun oorsprong, de mogelijkheden en nog zoveel meer”, klinkt het bij Delhaize.
De opnames vinden plaats in de ‘CookMobile’, een Amerikaanse caravan die als studio gebruikt wordt en ook aanwezig zal zijn op uiteenlopende evenementen. Het mini-programma is te zien in primetime op de zenders Vier en Vijf (Nederlandstalig België), en RTL TVI, CLUB RTL en PLUG RTL (Franstalig België).
De producten uit het programma zijn uiteraard terug te vinden in de Delhaize winkels.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?