Gondella Group, specialist in modulaire winkelinrichting, krijgt een nieuwe CEO. Thierry Molenaar zal Peter Willems opvolgen die 4 jaar aan de leiding van het bedrijf stond. De nieuwe topman moet helpen om de groei en ontwikkeling van het bedrijf te versterken.

“Na een transitieperiode is Gondella Group nu klaar om de volgende stap te zetten richting duurzame groei met focus op productontwikkeling, klantbeleving, marketing en verkoop. Peter Willems heeft de voorbije vier jaar de Gondella Group geleid als CEO en geeft nu de fakkel door", laat de groep weten in een persbericht. Thierry Molenaar wordt de nieuwe topman bij het bedrijf. Hij is een ervaren strategieconsultant, change manager en interim manager, gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsgroei en financiële prestaties door middel van executive management, groeistrategieën en uitgebreide management- en leiderschapstrainingen. Hij vervulde al verschillende management- en leiderschapsrollen in de FMCG- en retailsector. Zo werkte hij onder meer als CEO bij Food For Freedom, was hij algemeen directeur bij De Paddestoel BV en Bertyn BV, en werkte hij als strategisch consultant en interim business unit manager bij Pietercil Group. In zijn nieuwe functie zal hij de dagelijkse operationele leiding van Gondella Group op zich nemen.

Molenaar moet helpen om de positie van Gondella Group op zijn thuismarkt te verstevigen, nieuwe markten te verkennen en verder te groeien. Het management is alvast lovend over hem: "Thierry beschikt over een schat aan ervaring en expertise, vooral op het gebied van sales en marketing, en de raad van bestuur is ervan overtuigd dat zijn leiderschap de organisatie zal helpen om haar marktleiderschap verder uit te breiden en duurzame groei en innovatie te realiseren", klinkt het.