iStock
- Fotoreportage: Cora Rocourt, 17.000 vierkante meter om het onderscheid te maken
- Franchise: “Er is altijd ruimte voor ondernemerschap”
- Dossiers: warme sauzen, kaas, charcuterie, eindejaarsproducten
iStock
Een artikel over ‘Back to school’ in de maand mei? Zijn ze bij Gondola nu helemaal gek geworden?
Wel neen, helemaal niet: wij doen net als de retail: we nemen wat voorsprong op de kalender! We bereiden ons altijd ruim op voorhand voor op de grote seizoenafspraken, al gebeurt het wel eens dat klanten daarover klagen. Sommigen vinden het deprimerend om begin februari al displays vol paaseieren aan te treffen of schoolmateriaal dat het begin van het nieuwe schooljaar aankondigt terwijl de grote vakantie nog niet eens begonnen is. Maar die displays voor ‘in&out’ seizoenacties raken nochtans snel leeg. En vanaf deze maand laten meerdere merken ons al weten hoe hun productaanbod voor het nieuwe schooljaar er zal uitzien. Ga dus voor ‘Back to school’, al maken wij vooral van de gelegenheid gebruik om na te gaan of alle seizoenacties nog altijd zo gunstig zijn voor de handel. Uit nieuwsgierigheid legden we onze vragen voor aan Lidl en Carrefour, twee ketens die de hele waaier van formats in de foodretail omvatten.
Registreren neemt slechts enkele minuten in beslag, daarna:
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?